Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Na Jablonec vyzrála třináctka

16.09.2019 | sk

Ligové výběry SK Roudnice se představily na jablonecké trávě, kde se více dařilo třináctce. Ta porazila domácí výběr 8:5, dvanáctka SK už tak úspěšná nebyla a podlehla 9:3. V příštím kole přijede do Roudnice pražská Dukla.  

Liga U13


Jablonec - Roudnice 5:8. Branky: Fišer 2, Kostka, Vopat, Hošic - Kosorič 3, Mikas 2, Plicka, Procházka, Bulíř.

Roudničtí zahájili velmi dobře a vedli v 19. minutě o tři góly. Domácí ale srovnali a začínalo se znovu. Hosté pak opět odskočili a náskok si udržovali až do konce. "Potvrdilo se to, co jsme čekali. Tedy, že to bude hodně těžké utkání. Jablonec patří k týmům z horní poloviny tabulky a oproti loňsku se zlepšil. My jsme museli makat na sto procent, abychom vyhráli. Sice jsme vedli, ale soupeř byl stále nebezpečný. V době, kdy jsme vedli o gól, nás podržel gólman Soušek, který chytil domácím penaltu," oddychl si kouč vítězů David Plicka. 

Jeho svěřence čeká v sobotu od 10 hodin další výzva. "Přivítáme Duklu, která ještě neztratila ani bod. Musíme podat maximální výkon." 

Roudnice: Soušek, Fric, Dvořák, Hubený, Kubalík, Šafr, Šedivý, Bulíř, Kosorič, Dlouhý, Procházka, Kočí, Mikas, L. Malina, D. Malina. 

Liga U12

Jablonec - Roudnice 9:3. Branky: Křemen 3, Sirůček 2, Beránek 2, Hudec, Hušek - Rážek 2, Arazim. 

Domácí tým od začátku vedl a náskok si udržoval až do závěrečného hvizdu. "I když jsme prohráli, tak to tak špatné nebylo. V utkání se z naší strany objevily pěkné věci, takové, které od kluků chceme. Mrzí mě jen, že jsme špatnou rozehrávkou soupeři vlastně čtyři góly darovali. Ten výsledek je sice jednoznačný, ale když si to vezmeme po třetinách, tak už to tak strašné nebylo. V čem jsme ale zaostávali, to byly osobní souboje. V nich měl jasně navrch soupeř," všiml si trenér Roudnice Václav Srp. 

Roudnice: Vrňák, Brabec, Poráč, Nepovím, Král, Arazim, Štefl, Pačes, Hlaváček, Vondráček, Jurčík, Kýček, Murdych, Rážek.  

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 27. - 28. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v neděli odpoledne utká doma s Novým...

 
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo
 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS