Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Z Admiry s plným ziskem

30.09.2019 | sk

Ligové výběry SK Roudnice o víkendu bodovaly naplno. Třináctka vyhrála na hřišti Admiry 3:2, dvanáctka rozstřílela pražský tým 8:2.  

Liga U13


S přídělu od Dukly se ligoví hráči SK Roudnice rychle oklepali a na hřišti pražské Admiry už znovu bodovali naplno. Snadné to ovšem neměli. "Admira se zlepšila, byl to silný soupeř. Museli jsme dvakrát  dotahovat vedení domácích. V průběhu utkání jsme také překopali sestavu. Neproměnili jsme nějaké příležitosti a rozhodli až v závěru," dodal trenér třináctky David Plicka. Roudnické fotbalisty čeká v týdnu další kolo Ondrášovky. "Jedeme do Souše, kde se o dvě postupová místa utkáme s Litvínovem, Chomutovem, Kladnem, Litoměřickem a Mostem. Snad to klapne."  

Admira - Roudnice 2:3. Branky: Bartoš, Procházka - Plicka, Bulíř, D. Malina. 

Roudnice: Fric, Soušek - Dvořák, Hubený, Plicka, Šafr, Bulíř, Kosorič, Dlouhý, Kočí, Mikas, D. Malina, L. Malina, Černý, Procházka.

Liga U12

"Vyšel nám začátek utkání, do pěti minut jsme dali dvě branky a tím se uklidnili. V dalším průběhu jsem po pěkných akcích přidali další góly a nakonec zaslouženě vyhráli," zhodnotil duel trenér dvanáctky Václav Srp. Také jeho svěřence čeká v týdnu Ondrášovka Cup. Při něm budou mít výhodu domácího prostředí.    
 
Admira - Roudnice 2:8. Branky: Navrátil 2 - Rážek 2, Poráč, Nepovím, Arazim, Hlaváček, Vondráček, Adelt. 

Roudnice: Vrňák, Brabec - Poráč, Nepovím, Král, Arazim, Štefl, Pačes, Hlaváček, Vondráček, Kýček, Murdych, Rážek, Adelt, Motejl. 

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS