Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Starší žáci se rozloučili prohrou

03.11.2019 | sk

Závěrečné kolo podzimní části divize starším žákům SK Roudnice nevyšlo. Patnáctka si z Karlových Varů odvezla šestibrankový příděl, čtrnáctka podlehla místní Slavii těsně 1:0. 

Divize U15


Závěrečný duel fotbalistům roudnické patnáctky vůbec nevyšel. Od začátku byli pod tlakem a bylo jen otázkou času, kdy se Karlovy Vary rozstřílejí. 

"Domácí na nás nastoupili s vysokým presinkem, zatlačili nás k bráně a my jsme začali zmatkovat. Také jsme inkasovali asi v desáté minutě. Po tom obdrženém gólu to chvíli vypadalo, že bychom se mohli alespoň trochu zvednout, jenže přišla standardka, druhý gól a kluci měli zase hlavy dole. Do poločasu jsme inkasovali potřetí, když si domácí kapitán Šaláta, jednoznačně nejlepší hráč na hřišti, dovezl míč až do brány. Do druhého poločasu jsme trochu pozměnili sestavu, začali hrát na dva útočníky, jenže než jsme se rozkoukali, dostali jsme za čtyři minuty dva góly a bylo hotovo. Teprve pak jsme trochu vyrovnali hru, což ale bylo spíš tím, že domácí polevili. Byli jsme bez nároku, Vary nás od začátku přehrávaly především ve středu, kde měli dva šikovné i velké kluky, kteří určovali tempo," zhodnotil duel roudnický trenér Zbyněk Vavruška. Jeho slova potvrdila i vedoucí hostujícího týmu Hana Náprstková. "Ten začátek byl opravdu strašný, nechápala jsem, jak kluci hráli. Mě to mrzí dvojnásob, protože se snažím klukům vytvářet nejlepší možné podmínky. Musíme věřit, že se před jarní částí zvednou a zase zaberou."     

K. Vary - Roudnice 6:0 (3:0). Branky: Šaláta 3, Čolič 2, Kanický.

Roudnice: Naimann - Tošner, Cuper, Marejka, Balaštík - Čížek - Melichar (73. Kubánek), Láska, Bidlo (41. Rožec), Kafka (42. Strach) - Fidler. 

Divize U14

O výsledku posledního podzimního zápasu roudnické čtrnáctky rozhodl jediný gól Holuba z 68. minuty. 

"Začátek z naší strany nebyl špatný, takových deset minut jsme byli asi o něco lepší. Pak se to srovnalo a hrálo se jen mezi vápny. Nějaké vetší šance si ani jedno mužstvo nevypracovalo. Příliš se nám nedařilo v rozehrávce, kazili jsme lehké míče, a tak pomáhali důraznému soupeři. Všechno jsme ale řešili dobře až do závěru, kdy domácí potrestali jednu z takových ztrát. Už jsme pak neměli čas ani sílu na srovnání. Zápasu by asi slušela víc remíza, ale na druhou stranu se jen potvrdilo, že venku se nám letos nedaří tolik jako doma," poznamenal trenér SK Matěj Lačný.    
 
K. Vary - Roudnice 1:0 (0:0). Branka: Holub. 

Roudnice: Macek - Melen (59. Bartoš), Němeček, Cuper (72. Náprstek), Tichota - Horáček (53. Havlák), Repka - Luc, Krahula, Fictum - Dorant.

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 27. - 28. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v neděli odpoledne utká doma s Novým...

 
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo
 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS