Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Na úvod studená sprcha

31.05.2020 | sk

V úvodním utkání Korona Cupu se fotbalistům SK Roudnice nad Labem vůbec nedařilo. Na hřišti I. B třídních Českých Kopist podlehli 0:1, když jedinou branku inkasovali v závěru z pokutového kopu, který proměnil Tůma. V dalším kole nastoupí hráči SK v domácím prostředí proti FK Ústí n. L. U19 (sobota 6. června od 17).  

Jako první zahrozili hosté, ale Stejskal pálil pravačkou mimo a na druhé straně se mezi tyče netrefil ani Tůma. První opravdu vážnější šanci si vypracovali Roudničtí v 10. minutě, kdy po levé straně prošel až do vápna Barcal, jenže jeho pokus vytěsnil gólman na roh a po něm hlavičkoval Stejskal vedle. Ve 13. pak neměla střela domácího Satrana potřebnou razanci. Skórovat pak mohli v rychlém sledu hostující Slavíček a Tajč, oba však v koncovce pohořeli. A tak mohl přijít trest, po centru z pravé strany hlavičkoval Satran a Čížek zachraňoval až na brankové čáře. Do druhého poločasu Roudnice prostřídala a zvýšila tlak, jenže se žádná z nadějných příležitostí neujala (Slavíček, Podhorský). Domácí vsadili na brejky a jeden z nich jim vyšel v 80. minutě, kdy Doležal fauloval Hýře a pokutový kop proměnil Tůma.

"I když jsme měli převahu a relativně dost šancí, které však měl i náš soupeř, tak určitě nemůžeme být spokojeni s výkonem. Nenavázali jsme třeba na zápas s Lovosicemi. Řadě hráčů utkání vůbec nevyšlo. Nedokázali jsme domácí rozhýbat, chyběl nám pohyb, náběhy do křídel, nevytvářeli jsme si volné prostory. Měli jsme znovu problém dostat se přes soupeře, který to vzadu zavře. Navíc jsme museli improvizovat na hrotu, kde nám tentokrát chyběli klasičtí útočníci. Doufám, že ten dnešní výkon byl jen výpadek a už se nebude opakovat. Ve středu od 18 hodin hrajeme doma další přípravu s Krupkou. To by mělo být mnohem lepší," věří trenér Roudnice Jakub Pekař. 

Č. Kopisty - Roudnice 1:0 (0:0). Branka: 80. Tůma z pk. 

Roudnice: Čížek - Šeba, Husák, Kuchař, Barcal - Stejskal - Vacátko, Podhorský, Hyťha, Tajč - Slavíček (Doležal, Beránek, Rusňák, Matuszewski).

Č. Kopisty: Zahálka - Kunert, Plzák, Burza, Horák - Císař, Matička, Kutzler, Hýř - Tůma, Satran.

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 27. - 28. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v neděli odpoledne utká doma s Novým...

 
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo
 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS