Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Ligové výběry na 100%

07.09.2021 | sk

Poprvé v sezoně byly oba ligové výběry mladších žáků SK Roudnice nad Labem stoprocentně úspěšné. Dvanáctka porazila Varnsdorf vysoko 10:2, premiérové body na domácím trávníku slavila i třináctka po těsném vítězství 3:2. 

Liga U13

Dominik Majer (trenér Roudnice): Na zápas jsme byli připraveni, znali jsme soupeřovu rozehrávku a zakládání útoku. První třetinu nám to bylo k ničemu, protože jsme to neplnili a nebyli jsme schopni zachytit jediný útok. My jsme si sice šance vytvořili, ale nebyli jsme schopni ohrozit brankáře. První třetina se nám hrubě nepovedla a kluci měli pauzu na to se vzpamatovat. To se povedlo. Druhá třetina byla jiné kafe, rozehrávku soupeře jsme konečně zachytávali a byli jsme nebezpeční. I tak jsme ale prohrávali 0:1 a byli jsme to my, kteří dotahovali. Naštěstí se povedlo vyrovnat celkem brzy, to nás konečně pořádně nakoplo a najednou jsme vedli 2:1. Prostě paráda, byli jsme všude, byli jsme aktivní a i přesto jsme dohráli druhou třetinu nerozhodně 2:2. Do třetí jsme změnili rozestavení, zhustili střed hřiště a vyplatilo se. Byli jsme lepší než soupeř, ale nebyli jsme efektivní v zakončení. Měli jsme tak osm gólovek a padl z toho jen jeden gól. Každopádně nebýt brankáře, kterého musím fakt ocenit, tak mohlo být vše jinak. Klukům patří velké poděkování za nasazení ve druhé a třetí třetině. Konečně jsme vyhráli a na tom budeme stavět.

SK Roudnice - FK Varnsdorf 3:2 (Procházka, Nebuloni, Vyzisk - Štěpán, Sobota).

Roudnice: Laczko, Jindřich, Gruncl, Hrbáček, Kostelník, Král, Kühnel, Kýček, Nebuloni, Nepovím, Pichl, Procházka, Váňa, Vyzisk.

Liga U12

Kamil Gruncl (trenér Roudnice): Do utkání jsme vstoupili velmi aktivně, dařilo se nám úspěšně rozehrávat od branky a dobře jsme obsazovali hráče při rozehrávce. Asi po 15 minutách se nám podařilo vstřelit první branku díky velkému tlaku při rozehrávce soupeře. Celá třetina byla vyrovnaná, ale bez tutových šancí a skončila 1:0. Druhá třetina se nám vydařila, vletěli jsme na soupeře a podařilo se nám vstřelit šest branek. Bylo nás plné hřiště, vyvarovali jsme se zbytečných ztrát a dobře zajištovali prostor. Po druhé třetině jsme vedli 7:0. Zbytek zápasu jsme odehráli tak, jak jsme chtěli, tedy aktivně. Pracovali jsme s míčem a po ztrátě ho hned vybojovali. Na konci jsme měli desetiminutovou minutovou pasáž, kdy jsme úplně vypnuli. Díky tomu soupeř vstřelil dvě branky a měl pár dalších příležitostí. I po vysoké výhře je třeba, abychom zůstali nohama na zemi. Jsme na začátku dlouhé cesty, kluci dělají velké pokroky a chtějí. Musíme dál pokračovat v práci a makat na 100%, čeká nás ještě hodně kvalitních soupeřů a věřím, že náš výkon půjde pořád nahoru a budeme schopni se rovnat s dalšími soupeři soutěže.

SK Roudnice - FK Varnsdorf 10:2 (Šámal 2, Kalaš 2, K. Kořínek, Gala, Špiner, Matoušek, Čemdla, Fiala - Landa, Holeček).

Roudnice: Pekař, K. Kořínek, Gala, Kron, J. Martan, M. Martan, Šámal, J. Kořínek, Dlouhý, Kalaš, Špiner, Matoušek, Kvída, Henych, Čmedla, Fiala.

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 27. - 28. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v neděli odpoledne utká doma s Novým...

 
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo
 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS