Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Patnáctka s výhrou, čtrnáctka zklamala

17.05.2023 | sk

V dalších mistrovských duelech hostili starší žáci SK Roudnice nad Labem divizní týmy z FŠ Litvínov. Zatímco patnáctka využila domácího prostředí k zisku tří bodů, čtrnáctka nečekaně vysoko podlehla. 

Divize U15

Václav Srp (trenér Roudnice): Prvních dvacet minut se nám nechtělo moc běhat, málo jsme otáčeli hru a byli pomalí s balonem. Hosté hrozili především při střelbě z větší vzdálenosti. My jsme se do šancí dostávali již od začátku utkání, ale bohužel nám scházela větší kvalita a hlavně klid v zakončení. Litvínovu se podařilo jako první skórovat, takže se ujal vedení. Kluci na to skvěle zareagovali, zrychlili jsme hru s balonem, zlepšili jsme pohyb, dostávali se ještě více do brankových příležitostí a výsledkem byly čtyři krásné vstřelené branky. Děkujeme rodičům za podporu, soupeři za zápas a už se těšíme na další domácí utkání, ve kterém v neděli přivítáme Střešovice. Nakonec bych chtěl ještě poděkovat klukům z U14, kteří nám pomohli. 

Roudnice - Litvínov 4:1 (2:1). Branky: Hlaváček, Svoboda, Kunc, Štefl - Rjaska.

Roudnice: Tyller - Pačes, Poráč, Štefl, Kunc - Svoboda, Nepovím, Vondráček - Macháček, Murdych, Hlaváček (Rosenkranc, Hykš, Krejza, Gruncl, Pichl).

Divize U14

Po nadějných výsledcích v předchozích zápasech fotbalisté SK doma proti Litvínovu zklamali. V duelu celků ze spodní části tabulky inkasovali poprvé už v sedmé minutě a pak dovolili soupeři skórovat ještě čtyřikrát.  

Roudnice - Litvínov 0:5 (0:2). Branky: Křepelský 2, Kačaba 2, Lošťák.

Roudnice: Materna - Pichl, Husák Lasch, Nepovím, Krása, Krajník, Buk, Hrbáček, Kýček, Gruncl (Kostelník, Krejza, Chramosta, Daňkovský, Pekař, Procházka).

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 27. - 28. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v neděli odpoledne utká doma s Novým...

 
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo
 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS